Leveransformer

Våra 3 LEVERANSFORMER visar sammanhang mellan dina valmöjligheter och pris.

1 : EFFEKTIV är klaffat och klart

Detta är våra genomarbetade och kvalitetssäkrade kärnmodeller och de bästa priserna vi kan erbjuda. Øverbygg har, baserat på vår kunskap och erfarenhet, i samarbete med arkitekter och erfarna hantverkare lagt ner betydande arbete i kvalitetssäkring och förprojektering av dessa modeller.


 

2: FLEXIBEL öppnar för anpassningar

Baserat på någon av Øverbyggs många kärnmodeller erbjudar vi en mängd olika lösningar. Gör anpassningar av ditt fritidshus som säkrar god funktionalitet för dig och din familj. I samråd med vår duktiga personal anpassas huset efter tomten, gällande planbestämmelser och lokala förhållanden.


 

3: UNIK innebär precis vad du vill

Leveransformen för dig som vill göra större ändringar eller bygga ett helt unikt hus. I samarbete med våra arkitekter och ingenjörer och med stor erfarenhet av timrets möjligheter utvecklar vi ditt unika hus från dröm till verklighet.

  • Du bestämmer själv LEVERANSOMFATTNING.
  • Vi leverar allt från monterad timmerstomme till totalentreprenad fram till nyckelfärdigt hus.
  • Om huset skall vara stort eller litet, ligga på fjället eller vid havet – det är fortsatt upp till dig.

Plus i kanten

Vi erbjuder full frihet och möjlighet till individuell anpassning. Vi ger gärna både tid och engagemang för att överträffa dina forväntningar.

Montering av våra timmerhus utförs på plats av erfarna och duktiga montörer och du får en egen projektledare som följer dig och huset hela vägen fram till inflyttning.

Vi tar helhetsansvar för ditt projekt så att du kan känna dig trygg från första kalkyl och ritning till långt efter att du flyttat in i ditt hus.