Hemma hos Myklebust

mykle-1
mykle-2
mykle-3
mykle-4
mykle-5
mykle-6
mykle-7
mykle-8
mykle-9
mykle-10
mykle-11
mykle-1
mykle-2
mykle-3
mykle-4
mykle-5
mykle-6
mykle-7
mykle-8
mykle-9
mykle-10
mykle-11

Att Øverbygg är på plats i Åre ger en enorm trygghet. Vi köpte vår tomt sommaren 2009 och kunde flytta in i vårt fritidsboende februari 2010. Øverbygg var väldigt strukturerade som totalentreprenörer och mycket närvarande. Det gäller allt i byggprocessen, i förhållande till underleverantörer likväl som kalkyler för olika lösningar under byggets gång där Øverbygg var mycket tillmötesgående. Att ha en seriös leverantör är kritiskt och att vara tillgänglig genom hela processen är en viktig del.

”För de som har möjlighet att bygga ett fritidshus i den priskategorin som Øverbygg ligger i skulle jag absolut rekommendera dem att anlita dem”

Vi ville ha ett fritidshus för vintersäsongen och då tittade vi på Oppdal i Norge och Åre i Sverige. Valet föll till slut på Åre på grund av möjligheterna till längdskidåkning och alpin skidåkning i kombination med ett stort utbud av butiker och restauranger. På vintern är vi i varje fall här varannan vecka och på sommaren och hösten en gång i månaden.

/Gaute Myklebust
Byggår: 2009-2010, Geitfjell 4 Nede på Björnängehyllan